Sony jobbar för fullt med Playstation 5 och detta är något vi inte kommer få se på årets E3 då dom väljer att hoppa eventet i år igen.

Det har ryktats lite fram och tillbaka om att Sony väljer att hoppa över årets E3-mässa fastän många hoppats på att det är då vi ska få se mer av Playstation 5.

Sony har dock bekräftat nu att dom väljer att skippa E3 även i år utan kommer istället att satsa på eget event senare i år med fokus på endast Sony och självklart då även Playstation 5. Vi som många andra hade ju hoppats på att få se ett riktigt saftigt E3 med både Sony och Microsoft där, men så blir det inte tyvärr.

Att stora företag som Sony väljer bort E3 är ingen nyhet, ett annat bra exempel är EA som inte ställt ut hos E3 på flera år utan har istället valt att ha ett helt eget event under samma period som E3 där all fokus har varit på deras nyheter då.

Men årets E3 kommer dock fortfarande vara intressant då Microsoft fortfarande är med i leken där och dom brukar bjuda på riktigt stora godingar samt att flera utvecklare kommer finnas på plats med nyheter och förmodligen nyheter som kommer släppas till nästa generation konsoler, Xbox Series X och Playstation 5.

Tidigare artikelGamingstol som inte ser ut som en gamingstol
Nästa artikelSkänk pengar till Australien genom Modern Warfare

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn