Apple Watch series 2 är namnet på den nya klockan och designen på klockan är densamma men under skalet är där det hänt saker.

Processorn är 50 procent snabbare än tidigare klocka samt att GPU i klockan är nu två gånger så snabb än tidigare där flera appar ska klara av att visa upp bilder i 60 FPS.

apple-watchs2-img02

Apple Watch S2 kommer även i ett nytt material, keramik som ska vara ännu tåligare än stål samt mer blankt material, endast i vitt.

En annan stor nyhet med Apple Watch Series 2 är att klockan nu är mer vattentät och detta upp emot 50 meter, en funktion som varit efterfrågad sedan dag ett.

Samtidigt som klockan nu blir vattentät så lägger Apple även till simning i bassäng och simning i öppet vatten för att räkna kalorier, tid m.m.

Apple Watch S2 kommer även ha inbyggd GPS vilket gör att man inte behöver ha med sig sin telefon för att ta reda på sin rutt.

apple-watchs2-img03

Apple har även startat ett samarbete med Nike och introducerar nu Nike+ till Apple Watch som ska förutom hålla koll på löpningen även uppmana användaren att springa eller tävla mot andra med löpningen, detta är en helt annan klocka och inte endast en mjukvara.

Apple Watch S2 kommer att börja säljas 16 september med ett start pris på 4 195 kronor. WatchOS 3 släpps den 13 september.

Apple kommer fortfarande att sälja Apple Watch S1 med samma processor som S2 men priset börjar då på 2 995 kronor.

Den dyraste varianten är den i Keramikboett som kostar från 14 195 kronor.

apple-watchs2-img04

Tidigare artikeliPhone 7 och 7 Plus är här!
Nästa artikelDå släpps iOS 10, watchOS 3 och macOS Sierra

1 kommentar

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn