Sakta men säkert börjar butiker och restauranger att öppna upp igen, Apple Store-butikerna i Sverige öppnar upp men ställer krav på kunderna.

Pandemin som fortfarande pågår är långt ifrån över, men nu börjar allt fler butiker att öppna upp som valt att stänga, Apple butikerna runt om i världen stängde i mars men som nu börjar öppna upp.

Två av Apple Store i Sverige som ligger i Väla Centrum, Helsingborg och Emporia i Malmö har öppnat igen men det finns vissa krav från kunderna. Personalen i dessa två butiker kommer att mäta kunderna temperatur med en termometer för att se om man är feberfri, sen kommer även ansiktsmask att vara ett måste, har man inget eget kan man ”låna” ett från Apple för att ens få komma in i butiken.

Det kommer även vara väldigt begränsat om hur många som kommer vistas inne i butikerna samtidigt, om det kommer gå att boka tid om man behöver hjälpt med något vet vi inget om i nuläget men vore inte helt dumt.

Apple Store butiken i Täby Centrum utanför Stockholm kommer dock fortfarande vara stängd, när den öppnas finns det ingen information om.

Tidigare artikelFortnite i 90 FPS blir först ut på OnePlus 8
Nästa artikelBlizzard meddelar att Blizzcon 2020 ställs in

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn