Nu har det kommit fram lite siffror om hur mycket bland annat Apex Legends har dragit in och det är flera miljarder kronor.

I en nyligen släppt rapport från Electronic Arts som är utgivaren bakom Apex Legends kan vi läsa att just Apex Legends drar in stora summor pengar åt dom.

Närmare bestämt så handlar det om över 36,8 miljarder kronor och denna summan är från att spelet släpptes 2019, för att göra detta ännu mer galet är att denna summan är efter att man dragit bort olika avgifter och annat som Apex Legends kostar.

Electronic Arts pratar bland annat om att ett stort fokus dom har med Apex Legends är att hitta lösningar att få in nya spelare, utöka helt enkelt antalet spelare, exakt hur dom ska göra detta vet vi inte, men dom har redan börjat och det ska vara lättare för nya spelare att komma in i spelet, helt enkelt fastna i Apex Legends-träsket.

Hursomhelst så har EA dragit en riktig vinstlott med Apex Legends med tanke på hur många miljarder spelet drar in och kommer förmodligen fortsätta att göra det.

Tidigare artikelVolkswagen slutar med GTX-beteckning
Nästa artikelOpenAI presenterar desktop-appen GPT-4o

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn