Då har Amazon i Sverige äntligen öppnat upp och jag kan inte säga att jag är särskilt imponerad på utbudet, väldigt mycket skräp.

Amazon har tillslut även kommit till Sverige, det tog sin tid men nu har jätten alltså lyckats ta sig in på den svenska marknaden också.

Men jag kan inte säga att jag är särskilt imponerad. Jag tycker först och främst att själva designen på hemsidan är väldigt kladdig, det är så mycket dom vill visa på en och samma sida, vilket jag förstår men samtidigt får mig att avstå.

Men sen är utbudet heller inte kanske det jag hade väntat mig, utbudet är just nu väldigt litet och ärligt talat mycket skräp som hamnat på den sidan.

Amazon har alltid mer gett känslan som att vara något typ av register för återförsäljare än att ge en upplevelse för shopping som många andra svenska återförsäljare faktiskt gör.

Handlar man för över 229 kronor så kan man alltså få fri frakt, det är postnord som i dom flesta fallen kommer att leverera paket från Amazon. Leveranstiden är i många fall två dagar men man får nog räkna med några extra dagar beroende på vart man bor förstås.

Frågan är som sagt om Aamazon verkligen kommer kunna ta sig in på den svenska marknaden när vi redan har flera stora återförsäljare till bra priser och bra leveranstider. En utveckling som ska bli intressant att följa framöver.

Tidigare artikelCyberpunk 2077 försenas en tredje gång
Nästa artikelMophie släpper en annorlunda powerbank

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn