Trådlösa inear-hörlurar blir allt populärare och vi får se flera mindre tillverkare komma med sina lösningar.

Yevo Labs har nu visat upp Yevo 1 som är deras första trådlösa inear-lurar som laddas via ett laddningsfodral som gör det möjligt att ladda hörlurarna även om man inte befinner sig nära ett eluttag genom att fodralet har ett inbyggd batteri. Det ska ta ungefär 1.5 timmar att ladda Yevo 1 batteriet 100 procent.

Yevo 1 kommer även utrustade med fyra mikrofoner vilket gör det möjligt att använda dessa som ett vanligt headset. Yevo Labs har även valt att utrusta sina första trådlösa lurar med vad dom kallar för ”audio transparency” vilket gör det möjligt att få in ljud från omgivningen eller helt stänga av ljudet utanför, om man vill lägga all fokus på t.ex musik när man är på gymmet men vill kunna höra runt om sig när man ska gå över gatan och dylikt.

Yevo 1 kommer att köra på Bluetooth 4.1 samt att tillverkaren har skapat en app för att enkelt hålla koll på lurarna både batteri men även ljudmässigt.

Enligt tillverkaren så ska Yevo 1 ha batteritid på tre timmar vilket är helt ok med tanke på att fodralet har ett inbyggt batteri som ska klara av att ladda lurarna fyra till fem gånger.

Yevo 1 går redan nu att förbeställas för 300 dollar i två olika färger, svart eller vitt men kommer börja levereras lagom innan jul.

Tidigare artikelLaptop från Acer med böjd skärm
Nästa artikelLogitech M720 -en mus till flera enheter

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn