Microsoft har fullt upp med nya konsoler samt nya tjänster när det kommer till Xbox och meddelar nu hur deras planer ser ut med xCloud, väldigt positiva.

xCloud som ska göra det möjligt att spela utan att äga en konsol har nu helt plötsligt tagit en helt ny vändning och öppnats upp till betydligt fler.

Microsoft har nu meddelat att xCloud kommer att ingå i Xbox Games Pass Ultimate utan extra kostnad. Vi kommer alltså för en fast månadskostnad få tillgång till ett stort spelbibliotek samtidigt som vi kommer kunna spela dessa spel utan en konsol. Kostnaden kommer vara kvar på 135 kronor i månaden.

Med xCloud kommer vi alltså kunna spela dessa spelen på våra telefoner, surfplattor och förmodligen betydligt fler plattformar inom kort. Just nu håller betatestas xCloud och i nuläget kan man testa på:

  • Gears 5
  • Forza Horizon 4
  • Hellblade: Senau’s Sacrifice
  • Sea of Thieves.

xCloud kommer att ingå i Xbox Gama Pass i september, något exakt datum finns inte i nuläget men Microsoft har ett inplanerat Xbox-event den 23 juli som jag hoppas på att vi kommer få se och höra mer om då.

Tidigare artikelXbox One X och One S All-digital slutar produceras
Nästa artikelUrsa Mini Pro 12K från Blackmagic spelar in i 12K

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn