Xbox Game Pass for PC har endast varit i en beta som dom snart lämnar och samtidigt blir tjänsten dyrare så passa på en månad till.

Xbox Game Pass for PC är en tjänst som är perfekt för dom som inte vill betala fullpris för ett spel utan betala en summa varje månad och få tillgång till över 100 spel.

Xbox Game Pass for PC har endast varit i en beta, men nu meddelar Microsoft att man känner sig redo att lansera tjänsten skarpt. Från och med den 17 september så är det inte längre en beta utan en skarp version, samtidigt lanseringen sker då kommer även priset att höjas.

Under betaperioden så låg prislappen på 45 kronor i månaden, detta kommer att höjas till 99 kronor i månaden istället. Så väljer man att prova på tjänsten innan den 17 september eller förlänga så kommer det att alltså att kosta 45 kronor, men nästa månad blir det 99 kronor som gäller.

Samtidigt som Xbox Game Pass for PC släpps skarpt så kommer vi även få tillgång till EA Play via Xbox Game Pass utan extra kostnad, så en massa EA spel kommer också att ingå i priset.

Tidigare artikelAMD bjuder in till två event i oktober
Nästa artikelCall of Duty: Black Ops Cold War Multiplayer Trailer

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn