Xbox har haft det tufft senaste åren, Xbox Series X blev kanske inte den succé Microsoft hoppats på men Xbox Game Pass verkar gå bra, hittills.

Jag ska ärligt säga att jag själv inte har haft något behov eller sug över att köpa ett Xbox Series X, det är en intressant konsol med sin prestanda men finns liksom inga spel som skulle vilja eller behöva få mig att köpa konsolen.

Alla stora titlar som är ”exklusiva” på Xbox kommer även på PC och en bra speldator har jag som klarar detta vilket gör att jag inte har behov av ett Xbox.

Phil Spencer berättar nu i en intervju med IGN att dom hade för få släpp av spel under 2022, det var tydligen en hel del planerat men som flyttats till 2023 såsom Starfield och Redfall. Men Phil Spencer blickar framåt med all rätt och säger att 2023 kommer bjuda på mycket bra spel, det finns mycket i pipelinen och mycket som varit under utveckling länge som vi fortfarande inte fått se eller höra något utav.

Jag tror inte att Microsoft kommer gå under när det gäller Xbox precis, men som konsument får vi hoppas att det händer mycket mer, vi har fler bra spel att se fram emot nu till våren och kanske största plus att alla kommer till Xbox Game Pass från dag ett.

Tidigare artikelLego släpper nya Star Wars-byggsatser
Nästa artikelTest: Intel Core i9-13900K Processor

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn