Sony har presenterat nya true wireless lurar som är lite billigare och har en lite mer ”normal” design är deras värsting lurarna WF-1000XM3.

Har man inte eller vill man inte betala allt för mycket för ett par true wireless lurar så har Sony nu tagit fram WF-XB700 som är billigare och inte snålar allt för mycket på tekniken.

WF-XB700 har bland annat ingen brusreducering fastän att Sony är riktigt duktiga på detta och det är fysiska knappar istället för gester som gäller.

Men lite annat som WF-XB700 fått sig ett lyft på är ljudet bland annat, vi hittar nu element i dessa små lurar på 12 millimeter vilket ska ge en fylligare bas och mer ”rent” ljud. Batteritiden ska ligga på hela nio timmar och ytterligare nio timmar genom att ladda i fodralet. Batteritiden är lite sämre om man jämför med WF-1000XM3 som ligger på 24 timmar totalt, dock har dessa lurar bättre batteritid på en laddning än flaggskeppslurarna.

WF-XB700 har även stöd för snabbladdning som kan ge en timme på endast 10 minuters laddning vilket kan vara användbart på flera sätt.

Även designen på WF-XB700 har gjorts om och är betydligt mer slimmat och mer ergonomiska vilket ska ge en bättre komfort bland annat. Inte helt oväntat är WF-XB700 IPX4-klassade vilket gör dom perfekt anpassade till träning.

Sony WF-XB700 har inget släppdatum men kommer att kosta runt 1 500 kronor.

 

Tidigare artikelGames with Gold spelen i april bekräftade
Nästa artikelPlaystation Plus spelen i april bekräftade

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn