Weber tar detta med grillar ett steg längre och visar upp lite smartare sådana nu med Wifi, bluetooth och inbyggd LED-display.

Snart är säsongen här igen då vi tar fram våra grillar eller kanske köper nya och väljer vi att köpa nya i år kan vi få riktigt smarta sådana denna gången.

Weber har nu presenterat sina helt nya gasolgrillar som kommer att ingå i Genesis och Spirit-serien. Dom stora nyheterna hos dessa grillar är att vi hittar bland annat Wifi och bluetooth som gör det möjligt för grillen att kommunicera med sin telefon via Weber-appen. I grillen så hittar vi operativsystem vid namn June.

Men det finns även en temperaturpinne som hjälper till att hålla koll på temperaturen och allt detta kan antingen redovisas i telefonen eller på den inbyggda LED-displayen. Appen kan även hålla koll på när det är dags att vända på köttet eller vad man nu väljer att grilla.

Weber smartgrill

June är annars kända för att ha sitt operativsystem i smarta ugnar och där kan man til loch med reglera värmen eller att den reglera automatiskt, detta går dock inte på dessa grillar vilket kanske är lika bra utan det måste man fortfarande göra manuellt.

Tyvärr har inte Weber bekräftat när grillarna ska börja säljas men det sker garanterat lagom innan sommaren, några priser har heller inte avslöjats.

Tidigare artikelDå börjar Cooler Master Masterliquid ML360 Sub-Zero att säljas
Nästa artikelSatechi släpper laddare för Apple Watch och Airpods-i-ett

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn