Swish har blivit ett allt vanligare sätt att betala samt flytta pengar på och just nu swishar vi mer pengar än vi nånsin har gjort.

Det finns nog inte många som kan säga att dom inte vet vad Swish är fastän man väljer att använda det eller inte. Användningen av den populära betaltjänsten ökade kraftift mellan 2017 och 2018, under 2017 så var genomsnittet hos svenskarna 14,760 kronor och bara ett år efter det ökade detta till hela 20 524 kronor vilket är en ökning med 40 procent.

Men samtidigt som Swish ökar så har all kontantuttag minskat med ungefär 15 procent vilket i sin tur även gör att bank- och värdetransportrånen har minskat. Tyvärr så meddelar Riskbanken samtidigt istället att kort- och identitetsstöld blivit allt vanligare och ökar kraftigt, så allt har sina för och nackdelar.

Jag kan tänka mig att användningen av swish under 2019 kommer vara ännu högre och kanske till och med närmare bestämt 30 000 kronor nu, Swish har blivit en väldigt vanlig term som används ofta och ett väldigt smidigt sätt att skickar pengar mellan varandra utan några som helst problem eller kostnader.

Tidigare artikelXiaomi nya smartklocka Mi Watch
Nästa artikelRazer har presenterat två nya trådlösa gamingmöss

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn