Fastän att Blizzard verkar svika oss gång på gång så är det många som ser fram emot Diablo IV, vet vi när det släpps nu tro?

Blizzard har fullt upp nu med sina spel, Overwatch 2 släpptes i oktober samt kommer med uppdateringar rätt så intensivt, Hearthstone uppdateras fortfarande duktigt samt att World of Warcraft får sin nionde expansion Dragonflight om bara några veckor.

Men ett spel som väldigt många väntar på är Diablo IV och av det lilla vi har fått se så ser det lovande ut, men samtidigt är många väldigt försiktiga med att hoppas för mycket, vi har blivit svikna förr. Blizzard bekräftade tidigare i år att Diablo IV ska släppas under 2023 men frågan är när.

Enligt senaste rykten från bland annat Windows Central så planerar Blizzard redan nu att dra igång en enorm förbokningskampanj av spelet för att inleda allt detta på The Game Awards den 8 december. En del av kampanjen ska vara att dom som köper spelet får tillgång till den öppna betan tidigare som ska dra igång i februari.

Kort efter det i april är alltså tanken att Blizzard vill släppa Diablo IV om allt går som planerat med betan och fansen är nöjda med utfallet.

Tidigare artikelTest: Sound Blaster Blaze V2
Nästa artikelArtikel: Jackpottvinster – Listan över de största vinsterna

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn