Det är många som väntar och som är nyfikna på att få se och höra mer av GTA VI, men än kanske släpps spelet tidigare än väntat.

Take-Two som är företaget som ligger bakom och äger GTA VI har nu släppt resultatet för förra räkenskapsåret där dom gjorde en enorm förlust, men att dom ser ljuset i tunneln.

Ljuset dom ser är att dom för räkenskapsåret 2025 som är mellan 1 april 2024 och 31 mars 2025 kommer att släppa flera banbrytande titlar som kommer göra att dom drar in enorma summor pengar och kommer även visa branschen en ny standard för hur kvalitet och framgång ska vara.

Dom tror dessutom att dom kommer få in intäkter på totalt 8 miljarder dollar under bara detta räkenskapsåret och det är just detta som pekar väldigt mycket mot att vi pratar om GTA VI här.

Så som det ser ut nu blir det inget GTA VI innan 1 april 2024, vilket vi heller inte riktigt hade räknat med kanske, men efter det datumet kan vad som helst hända egentligen och vi får hålla tummarna om en första trailer eller utannonsering av GTA VI vore på sin plats. Take-Two siktar högt och detta gör dom med all rätt också, GTA V har dom lyckats sälja i över 180 miljoner exemplar hittills.

Tidigare artikelNvidia har tillslut presenterat RTX 4060-serien
Nästa artikelApples första transparensrapport om App store är släppt

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn