G535 är Logitechs helt nya headset designat efter den trådade G335. Dock är första intrycket långt ifrån bra, men det ser ut att vända.

Vid första glans ser G535 inte extremt imponerande ut. Plasten som används ser väldigt billig ut och är väldigt flexibel vilket får hörlurarna att kännas ömtåliga och ohållbara. Men när jag väl tog på sig hörlurarna så ändrades min åsikt väldigt snabbt.

Öronkuddarna är gjorda av minnesskum och sports mesh vilket sitter väldigt bekvämt runt öronen medans de också låter öronen andas. Men det är inte det enda som gör G535 till ett extremt bekvämt headset. Den flexibla och mjuka bygeln som G535 kommer med är fantastiskt bra på att fördela vikten jämt för att lätta på tryck. Hörlurarna är också extremt lätta och väger runt 236 gram.

Design Vis så händer inte mycket med G535. Hörlurarna är helt svarta förutom det blålila huvudbandet som är det mest märkbara man kan se på headsetet. Inte bara är headsetet väldigt minimalistiskt men det saknar också RGB om det är något man vill ha.

Logitech G535

På den vänstra sidan så hittar man en USB-C port, en av/på knapp ett volym hjul och den uppfällbara mikrofonen.

Mikrofonens kvalité är väldigt medioker. Den funkar bra för att prata med vänner medans man spelar men inte mycket mer än så. Ljudet låter oftast dämpat vilket inte direkt hjälper ljudkvalitén men hörlurarna är dock Discord certifierade.

G535 använder logitechs lightspeed teknologi vilket låter en få hög prestanda och låg latens vilket är väldigt bra i fps spel där millisekunder verkligen räknas. Man kan använda hörlurarna upp till 12 meter från USB stickan utan att förlora anslutning. 

Mjukvaran G Hub ger en tillgång till anpassning av bas och diskant men det finns också en avancerad equalizer för dom som vill ha lite extra kontroll över sitt ljud. Utöver en equalizer så ger G hub en också tillgång till mikrofon volym, sidoton och Noise removal.

Logitech G535

När det kommer till batteritid så har G535 en rätt imponerande tid på runt 33 timmar vilket räcker mer en länge nog för vilken gaming session som helst.

G535’s pris ligger på ungefär 1000 kr vilket jag tycker är lite högt med byggkvalitén i åtanke men komforten gör det mer än värt det om det är något man tycker är viktigare än hur hörlurarna ser ut.

Tidigare artikelNytt Alone in the Dark under utveckling
Nästa artikelAndroid 13 har släppts!

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn