Vi har fått testa pennan Bamboo Crayon stick

Denna lilla ”kritliknande” pennan är till för att inte smeta ner din tablets skärm. Vid första anblick så såg den väldigt liten ut, vilket den senare visade sig vara. I varje fall för mina händer.
Annars så rent funktionsmässigt så funkade kritan verkligen jätte bra. Testade först på min Samsung Galaxy S3 men där kändes det bara löjligt att använda den då skärmen var så liten. Tog sen och testade på iPaden och märkte genast vilken revolutionerande sak detta var. Just denna krita finns även i flertalet andra färger, just för att efterlikna en krita.

 

Den är tillverkad av någon form av hårdplast med en ”gummiplutt” längst fram som även skall vara utbytbar. Utöver detta så har den även utrustats med en liten plast detalj på ett snöre som är gjort för att användas i 3.5mm hörlursjacket på din tablet eller telefon.

20130421_19584420130421_20000120130421_200010

Omdöme
För just mina händer så kändes den för liten, men utöver det så känns det kraftig och hållbar. Och när jag väl ställt om hjärnan till att använda något så litet så funkade den väldigt bra. För att vara så liten och ”fipplig” så är den ändå väldigt träffsäker när man väl använder den, mycket mer säker än fingret t ex! Det enda jag kunde känna va lite skumt va när man skulle scrolla ner eller uppåt, då kändes det som man skulle dra av ”dutten” på toppen.

Tidigare artikelLive: Häng med oss Live under Google I/O
Nästa artikelRykte: Samsung Galaxy S4 Google Edition ikväll? *Uppdaterad*

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn