Valve har nu i ett inlägg avslöjat lite siffror gällande Steam men även berättat lite om sina framtidsplaner för Steam som kommer i år.

Jag tycker alltid om att få läsa lite siffror på tjänster man använder och en av dom är Steam där Valve har delat med sig lite statistik.

2018 var mer eller mindre ett bra år för Steam där man slog nya rekord men det som verkligen slår många på fingrarna är att dom har över 47 miljoner inloggningar på Steam varje dag, varenda dag loggar alltså 47 miljoner in på ett steam-konto.

Varje månad så var det i snitt 90 miljoner konton som loggade in, som mest var det 18.5 miljoner konton inloggade samtidigt samt att rekordet på antal köp blev 1,6 miljoner nya köp på en månad.

Men förutom dessa siffror så delade Valve även med sig lite om hur framtidsplanerna ser ut för Steam och vad vi har att se fram emot under 2019, några av punkterna var

  • Butiken ska designas om helt
  • Spelbiblioteket får sig också en helt ny design
  • Chattklienten till våra telefoner ska få sig ett lyft och vara lättare samt mer integrerat
  • Fuskandet kommer vara något Valve kommer jobba hårt med, idag finns ”Trusted Matchmaking” i CSGO och kommer att introduceras till flera onlinespel.

Vill ni läsa hela inlägget från steam samt vad mer Valve har för planer gällande steam gör ni det lättast här.

 

Tidigare artikelRocket League får äntligen crossplay
Nästa artikelSkullcandy första TrueWireless lurar Push

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn