PSVR ser ut att kunna få en uppföljare efter ett patentsök och denna gången ser det ut att bli helt trådlöst bland annat samt nya efterlängtade funktioner.

Att Sony skulle jobba på ett Playstation VR2 eller PSVR2 kommer inte helt oväntat och skulle passa in ganska så perfekt med Playstation 5.

Nu har det dock dykt upp ett patentansökan för PSVR2 där vi får reda på att det kommer vara helt trådlöst och köra via bluetooth. Det kommer nu även finnas separata skärmar för varje öga, men vilken upplösning eller vad för skärmar det är vet vi inte. Det nya headsetet kommer även ha stöd för AR på något sätt men återstår att se hur.

I denna ansökan hittar vi även att PSVR2 kommer vara utrustad med två kameror fram och en kamera på baksidan som förmodligen kommer användas på flera olika sätt, bland annat för dom nya handkontrollerna, även handkontrollen kommer ha en kamera.

Men bara för att Sony har gjort denna patentansökan så betyder det inte att PSVR2 kommer se ut som i denna ansökan men det vore inte helt dumt och skulle vara ett enormt lyft mot första headsetet.

Tidigare artikelOnePlus 7T Pro är här med mindre uppdatering
Nästa artikelFler än 10 miljoner sålda Switch i Europa

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn