Samsung har börjat tappa när det kommer till sina telefoner och Galaxy S9 sålde inte alls det Samsung väntat sig och konkurrenter kommer ikapp.

Samsung har nu presenterat sin senaste kvartalsrapport och det är nog inte de siffror när det kommer till försäljning som Samsung hade väntat sig när det kommer till deras mobildivision. Exakt hur många Galaxy S9 som sålts vill inte Samsung avslöja dock säger dom att försäljningen har gått ”trögt” och att men hoppas detta kommer vända med nästa generation.

Även Samsung avdelning som jobbar med skärmar har gått trögt där man inte fått sålt att man tillverkat, misstankar går åt den tröga försäljningen av iPhone X samt att andra tillverkare valt andra alternativ. Dock ha Samsung TV-division gått betydligt bättre men mycket pekar mot att det är tack vare sommaren fotbolls VM.

Det ska bli intressant och se om Samsung äntligen kan ha lite nytänk när det kommer till sina telefoner och att vi verkligen får en anledning att satsa på en Samsung-lur framöver.

Tidigare artikelNintendo Switch fortsätter sälja på bra ett tag till
Nästa artikelHuawei går om Apple som mobiltillverkare

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn