Samsungs VD har pratar lite om Galaxy Fold och erkänner att dom hade lite för bråttom med den nya telefonen men att det håller på att lösa sig.

Det är ingen tvekan om att Galaxy Fold har haft en misslyckad lansering då telefonen försenats mer än en gång och detta efter att man inte riktigt får bukt på designen och den nya skärmen.

Nu har Samsungs VD DJ Koh via en intervju med The Independent uttalat sig gällande Galaxy Fold och säger att dom hade lite för bråttom med den nya telefonen och att dom inte var riktigt redo som dom hade trott i våras.

Koh meddelar  dock att dom nu har en design som ska åtgärda alla tidigare problemen med telefonen och just nu har dom över 2000 telefoner ute på test med den nya designen för att se om det är det som ska gälla, dock säger han också att dom inte är riktigt redo än och behöver lite mer tid.

Det är start och stort av DJ Koh erkänna problemen som Samsung haft och att dom haft lite för bråttom, nu är bara frågan om när Galaxy Fold kommer att släppas och spekulationerna säger nu att en lansering av Galaxy Fold kan ske tillsammans med Note 10 som sker i början på augusti.

Kanske har Samsung även lärt sig en hel del med problemen som Galaxy Fold haft när det gäller nästa generation vikbara telefon och även andra telefon med denna skärmteknik.

Tidigare artikelRecension: Total War: Three Kingdoms
Nästa artikelApple jobbar på nytt tangentbord

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn