Ett nytt flaggskepp från Samsung vore inte helt fel till Galaxy-serien, men frågan är hur och vad kommer S6 att erbjuda? Vi samlar alla rykten och bilder på ett och samma ställe…

Att Samsung jobbar på ett nytt flaggskepp är kanske ingen större hemlighet, men vad kommer vi egentligen att få för överraskningar denna gången?

Det vi vet är att Samsung nu har en ny Designchef som tidigare har jobbat för Apples Jony Ives Designstudio men nu alltså är på Samsung, kan detta vara ett tecken på att vi får se en ”modern” design i kommande telefoner och plattor?

Enligt senaste rykten så sägs det att baksidan kommer vara glas med ett chassi i metall, batteriet kommer inte längre att vara utbytbart utan fast som vi kan se hos iPhone idag. Att inte få möjligheten till att byta batteri när det gäller Android är inte allt för vanligt men vi har sett denna lösningen tidigare och kanske vill Samsung tänka i nya spår.

Note Edge som har varit som ett litet test för sidoskärmen kommer även de att introduceras till Galaxy S6, men hos flaggskeppet kommer det istället finnas sidoskärmar på båda sidorna av telefonen.

Fingeravtrycksläsaren som man idag måste svepa över nedre kanten av telefonen kommer även detta att ändras och istället en liknande lösning som Apple har med sin touch ID genom att bara lägga fingret på själva avläsaren. Fingeravtrycksläsaren till Android-telefoner överlag har fått en väldigt trög start fastän mjukvarumässigt kan ge mycket större möjligheter så väntar nog fortfarande många på just den rätta lösningen.

Uppdatering 26/2-15:

Med bara några få dagar kvar har det nu läckt ut nya bilder på vad som sägs vara Galaxy S6 och nu börjar det likna Samsung mer och mer. Ena bilden visa Galaxy S6 från olika vinklar medan den andra bilden visar både Galaxy S6 samt Galaxy S6 Edge.

galaxy-s6-leak-22 galaxy-s6-leak-23

Uppdatering 23/2-15:


T-mobile har publicerat bilder som visar kommande Galaxy S6/S6 edge från profil och nu är det inte långt kvar.

samsung-galaxy-s6-profil

Uppdatering 20/2-15:

 

 

Uppdatering 13/2-15:

Bilder på vad som sägs vara ”ritningar” eller tidigt koncept av Galaxy S6 har läckt ut och visst känner vi igen designen. Men vi misstänker att många kommer påpeka att telefonen liknar iPhone väldigt mycket och att Samsung än en gång inte gör något ”annorlunda” som många hoppas på. Det har även läckt ut dokument som säger att Samsung-anställda inte får ta ledigt den 22:a mars samt 19:e april där spekulationerna börjar gå mot att Galaxy S6 släpps det första datumet och Galaxy S6″edge” i april.

Uppdatering 12/2-15:

Nu har tillverkare av skal till Samsung och vad som sägs vara Galaxy S6 läckt ut bilder och kanske är detta även hur vi kan vänta oss att få se Galaxy S6.

galaxy-s6-case-2 galaxy-s6-case

Uppdatering 11/2-15:

Information från Bloombergs säger att Samsung jobbar på en ny Galaxy-telefon som sägs ha tre skärmar och inte endast två sidorskärmar som det ryktats om en hel del. Vi kan nog gissa oss till att telefonen får en på varsin sida, något vi fått se hos Note Edge där det finns på ena sidan bara, men vart tredje skärmen hamnar är ännu oklart.

Det pratas även om att Samsung kommer släppa en telefon som inte har några ”extra” skärmar utan nöjer sig med skärm på framsidan med en storlek på 5.1tum.

 

Uppdatering 4/2-15:

Nu har bilder på vad som sägs vara ”chassit” till kommande Galaxy S6. Det är inte första gången liknande bilder dyker upp som påstår sig vara S6 och kanske får vi se ett nytt flaggskepp från Samsung med en helt ny design (äntligen). Det är fortfarande svårt att säga om detta kanske bara är någon typ av tidig prototyp eller något som verkligen tillverkas just nu. Vi hoppas på att få svaret 1:a mars då Samsung planerar att hålla i ett event lagom innan MWC.

Bilderna kommer från den franska sidan NowhereElse och det är inte första gången bilder läckt därifrån där det hänt att vi fått se den verkligen produkten i slutändan.

 

galaxy-s6-complete-1

Denna artikel kommer uppdateras allt eftersom vi får information om Galaxy S6!

Tidigare artikelNyhet: Samsung har fått nog av rykten
Nästa artikelNyhet: Audi visar upp nya R8

1 kommentar

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn