Det var bara några dagar sen vi hörde ett rykte om att Samsung kan jobba på en SmartWatch och nu säger ett nytt rykte att Google gör samma sak.

Bärbar teknik utöver smartphones och surfplattor verkar vara i ropet just nu och många kommande köpare verkar vara intresserade av idén. De senaste veckorna har varit fulla av rykten om Samsung och Apple som enligt rapporter jobbar på varsin SmartWatch och nu senast så verkar Google ha gett sig in i leken också.

Det är financial times som det senaste ryktet kommer ifrån och enligt dem är inte klockan bara verklig den utvecklas dessutom av Googles Android avdelning. Det ska understrykas att den här informationen kommer från ”en person som har informerats om ämnet” och det är ju inte alltid den här informationen går att lita blint på.

Men enligt ett patent rörande en SmartWatch som Google fick godkänt under förra året så verkar ju källan inte vara helt ute och cykla i alla fall. Enligt det patentet så kommer Googles klocka att innehålla en uppfällbar display, touch inmatning, en processor och en trådlös anslutning av något slag. Den här klockan väcker ungefär samma habegär som Google Glass som man marknadsför just nu.

Men nu till frågan ni läsare får svara på, är det klokt av Google att göra ytterligare ett tillbehör när man redan har Google Glass att marknadsföra? Eller kommer en klocka vara ett alternativ till de som inte vill lägga ut den stora summa pengar som Glass kostar just nu?

Källa: Finacial Times

Tidigare artikelNyhet: En överraskande Blizzard-nyhet
Nästa artikelVideo: Diablo III på konsol i gameplay

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn