Rockstar har äntligen bekräftat att Red Dead Redemption 2 kommer till PC och detta redan i början på november med en gäng förbättringar.

Äntligen, äntligen så har Rockstar nu bekräftat att Red Dead Redemption 2 kommer till PC men inte nog med att detta har bekräftats så blir väntan extremt kort.

Redan den 5:e november kommer Red Dead Redemption 2 att släppas på PC via Rockstar Games Launcher till att börja med men redan i december kommer spelet även till Steam och längre fram till plattformarna Epic Games Store, Green Man Gaming, Humble Store och andra digitala butiker.

Som ni kanske redan listat ut kommer grafiken att få sig en förbättring på PC samt andra detaljer som en PC klarar av och inte dagens konsoler. Multiplayer följer också med där vi kommer ta del av nya Bounty Hunting-uppdrag, olika spellägen, nya vapen samt mycket mer.

Nu hoppas vi bara på att det inte blir några förseningar med tanke på att GTA V till PC har flertalet förseningar och det dröjde tillslut flera månader, kanske har Rockstar lärt sig av sina misstag då.

Väljer man att köpa Red Dead Redemption 2 via Rockstar Games Launcher så kommer man få två andra spel gratis, spelen man kommer välja bland är

  • Grand Theft Auto III

  • Grand Theft Auto: Vice City

  • Grand Theft Auto: San Andreas

  • Bully: Scholarship Edition

  • L.A. Noire: The Complete Edition

  • Max Payne 3: The Complete Edition

Tidigare artikelGhostbusters: The Videogame Remastered har släppts
Nästa artikelRecension: Gears 5

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn