Space Crew är uppföljaren till Runner Ducks Bomber Crew och personligen så uppehåller det inte förväntningar.

Space Crew går ut på att göra uppdrag i yttre rymden för att samla pengar och research poäng för att uppgradera ditt rymdskepp och köpa både utrustning till skeppet men också din besättning.

Du får uppdrag från din rymdstation och beroende på svårighetsgraden får du pengar, research points och xp för din besättning. Längden på uppdragen kan vara allt från 5-15 minuter beroende på vilken playstyle och svårighetsgrad du väljer. På dom högre nivåerna blev svårighetsgraden väldigt hög och på gränsen till för svår. Space Crew är inte ett story baserat spel och det fanns ingen någon större story bortsett från att vi kämpar mot utomjordingar vid namnet phasmids.

Space Crew

Det område där Space Crew verkligen tappade mig var variationen på både uppdrag och fiender. Redan från andra uppdraget kändes det som att jag gjort exakt samma sak uppdraget innan. Fienderna har samma problem, dom dyker upp på din radar i små skepp som bara flyter framför dig och skjuter på dina sköldar. Det mer varierade med fienderna är när dom väldigt sällan går ombord ditt skepp vilket tvingar dig att hämta ett vapen och döda dom innan dom dödar din besättning.

Grafiken i spelet är väldigt lika Bomber Crew men när jag kollade på skärmen så såg allt väldigt platt ut och världen saknade volym, det var helt enkelt tomt och blev snabbt tråkigt och ensamt. 

Space Crew

Musiken var inte den bästa vilket är synd eftersom jag tror att ett bra och genomtänkt soundtrack skulle höja användarupplevelsen och göra spelet roligare och mer intressant under längre sessioner.

Space Crew kan vara roligt om man kollar på någon video i bakgrunden eller inte spelat det på ett tag men man blir uttråkad snabbt och det känns som ett spel man skulle kunna spela på sin telefon istället och det skulle faktiskt kunna gå också.

Space Crew

RECENSION ÖVERBLICK
Grafik
5
Ljud
6
Miljö
5
Gameplay
4
Tidigare artikelSpiderman kommer äntligen till Marvel’s Avengers
Nästa artikelBandai Namco väljer att lägga ner Jump Force
recension-space-crewSpace Crew är en uppföljare och det är egentligen bara en uppföljare när det kommer till att vi nu är i rymden istället för vår planet. Det finns inte mycket som skiljer sig spelen åt, men däremot betydligt mer frihet och större kartor att utforska, rymden helt enkelt.

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn