Razer har nu presenterat något helt nytt för dom, Solglasögon som har inbyggda högtalare, ingen ny pryl men definitivt nytt för Razer.

Razer Anzu kan kanske få denna typ av pryl att faktiskt ta fart. Tidigare ha företag som Bose och Amazon försökt sig på glasögon med högtalare utan att det blivit någon riktig hit.

Kanske kan Razer göra det annorlunda med Anzu, Anzu kommer i två olika designer en rund och en mer rektangulär. Det som Razer dock gjort annorlunda mot andra är att högtalarna är separerade från varandra vilket ska göra glasögonen lite mer slimmade och bekvämare. Ljudelementen är på 16mm, på utsidan av bågarna så finns det en touchyta för att styra bland annat musiken och röstassistenter.

Men det finns dock ett litet problem, varje högtalare måste man ladda separat med kabel vilket inte känns helt optimalt eller smidigt.

Anzu kommer självklart att vara IPX4-klassade vilket gör dom vattentåliga så man behöver inte oroa sig för svett eller regn. En annan trevlig funktion är att all ljuduppspelning stängs av när man viker ihop sina glasögon. Batteritiden ska enligt Razer ligga på ungefär fem timmar.

Vill man köpa Razer Anzu så säljs dom nu på Razers hemsida och prislappen ligger på 209 euro.

Razer Anzu Razer Anzu

Tidigare artikelMode 2 blir Marshalls första True Wireless-lurar
Nästa artikelSatechi släpper en annorlunda USB-docka

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn