Att Playstation 5 inte fick stöd för 1440p från dag ett är fortfarande konstigt, men nu verkar det vara på gång och det har varit stor efterfrågan.

När Playstation 5 släpptes för två år sedan så var en av besvikelserna att stöd för 1440p saknades, något som Sony kanske skulle erbjuda framöver men exakt när visste dom inte och nu är det dags.

Sony har nu släppt en betauppdatering till Playstation 5 där en av dom stora nyheterna nu är alltså stödet för 1440p-upplösningen som jag tror väldigt många kommer bli glada över som spelar på en skärm och inte TV.

Förutom 1440p-upplösningen så kommer det nu även stöd för att skapa Gameslists (mappar) som man kan ha lite bättre organisering bland sina spel på konsolen.

Det kommer nu även bli möjligt att jämföra stereoljud med 3D-ljud för att höra skillnaden, möjligheten att dela sin skärm samt lättare tillgång till aktiviteter som redan är igång.

När betan ska släppas skarpt till alla användare vet vi inte, men det brukar dröja några veckor från dess att betan släppts så vi får nog vänta ett tag till innan vi kan spela i 1440p.

Tidigare artikelMicrosoft hjälper till med campingen
Nästa artikelGames With Gold-spel för augusti är bekräftade

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn