Philips har nu tagit fram den ”ultimata hushållsmaskinen” enligt dom själva, kort och gott en tre-i-ett dammsugare.

Jag kan inte påstå att Philips är särskilt duktiga med sina namn men AquaTrio Cordless Wet & Dry Vacuum 9000 har presenterat och detta ska vara dammsugaren som i stort sett gör det mesta inom städning av golv.

AquaTrio Cordless Wet & Dry Vacuum 9000 kommer förutom vanlig dammsugning även klara av att våt- handdammsugare och allt detta sker helt trådlöst så man kan både dammsuga och moppa golvet på samma gång utan att ta fram en massa andra maskiner eller redskap för städningen.

Philips AquaTrio Cordless Wet & Dry Vacuum 9000

På själva dammsugaren har vi en LCD-skärm som ska hålla koll på batterinivån, vilket läge vi rengör i, justera våtnivåerna samt olika färganimationer som ger oss en bättre guide i städningen. Det inbyggda Litiumjonbatteriet ska klara av 45 minuters städning på en laddning, har man ett extra batteri så klarar man sig dubbelt, 90 minuter.

Är man sugen på en Philips AquaTrio Cordless Wet & Dry Vacuum 9000 så finns det att köpa redan nu, men prislappen är kanske lite saftig på 11 490 kronor.

Philips AquaTrio Cordless Wet & Dry Vacuum 9000 Philips AquaTrio Cordless Wet & Dry Vacuum 9000 Philips AquaTrio Cordless Wet & Dry Vacuum 9000

Tidigare artikelAndroid 13 har kommit till OnePlus 10 Pro
Nästa artikelGoogler visar upp mer av Pixel Watch i nytt klipp

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn