Path of Exile som skulle släppt slutet på förra året försenats och nu vet vi när spelet släpps på PS4, dock några veckor kvar.

När Grinding Gear utannonserade att Path of Exile skulle släppas till Playstation 4 slutet på förra året blev många både överraskade och glada att väntan blir kort, dock blev det inte riktigt som tänkt och väntan blev betydligt längre.

Anledningen till att Path of Exile aldrig släpptes slutet på förra året är Sony ställde till det med certifikat och hela processen tog betydligt längre tid, fram tills nu har det varit okänt när Path of Exile faktiskt kommer till PS4.

Den 26:e mars är datumet som gäller för spelet och precis som på PC och Xbox One så kommer spelet att vara gratis samt att den kommer innehålla senaste expansionen Synthesis.

jag har själv spelat en hel del Path of Exile senaste tiden och kan rekommendera starkt att prova på spelet, stort plus med Path of Exile är att man kan spela detta på olika sätt och skapa sina ”builds” vilket gör allt betydligt mycket roligare. Även endgame är mer eller mindre oändligt där variationen är enorm och man slipper göra samma saker om och om igen.

Rekommenderas starkt, främst för att alla har chansen att prova på det då det inte kostar en krona.

Tidigare artikelKlarna-kortet fungerar nu i Google Pay
Nästa artikelBrendan ”PlayerUnknown” Greene lämnar PUBG Corp

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn