Palworld succé fortsätter på alla sätt

151

Palworld har varit årets stora snackis och vi är bara inne i januari månad, spelet krossar flera andra stora titlar på en vecka.

Palworld har verkligen tagit hela spelindustrin med storm, främst för att dom nådde 1 miljoner spelare på cirka 24 timmar. Men nu har dom lyckats komma upp i 1,6 miljoner spelare på bara några dagar.

Detta gör att Palworld blir den snabbaste Steam-releasen någonsin, det är kort och gott fler som spelar Palworld än Counter-Strike 2, det enda spelet som ligger före än idag är PUBG.

Det som kanske gör det hela ännu mer imponerande är att Palworld inte är exklusivt på Steam, det ingår faktiskt i Game pass men ändå är det såpass många som väljer att spela det på Steam.

Nyligen meddelade gänget bakom Palworld att dom kommit upp i över sex miljoner sålda exemplar av spelet på endast 4 dagar.

Ska bli intressant och se hur länge hypen runt Palworld håller i sig, men hittills har den varit enorm men vi vet också av erfarenhet att det kan försvinna lika snabbt om spelet inte hålls uppdaterat.

Tidigare artikelOnePlus har släppt Buds 3
Nästa artikelMicrosoft värdering har nått nya rekord

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn