Oneplus presenterar sitt första aktivitetsband

179

Oneplus har nu inte bara telefoner och lurar, nu har dom även släppt sitt första aktivitetsband vid namn Band.

Oneplus Band har nu presenterats som är ett aktivitetsband och till designen känner vi igen sedan tidigare men som kommer med lite intressanta funktioner till ett väldigt lågt pris.

Band kommer bland annat kunna registrera 13 olika träningsaktiviteter vilket kanske är det klockan kommer användas främst till. Band kommer kunna mäta pulsen, syrenivån och hålla koll på vår sömn om vi har på oss den under tiden som vi sover. Batteritiden ska enligt Oneplus ligga på 14 dagar vilket inte låter helt omöjligt.

Skärmen på Band är 1,1 tum och har en upplösning på 126 x 294 pixlar. Via den lilla skärmen kommer man kunna läsa aviseringar man får på telefonen direkt på armbandet, kontrollera sin musik på olika sätt samt även använda den som avtryckare till telefonens kamera.

Armbandet är av silikon och kommer finns i lite olika färger. Oneplus Band är IP68-klassad vilket gör att man utan problem kan simma och inte behöver oroa sig för att armbandet ska hamna i vatten.

Nu till det tråkiga, som det ser ut nu kommer Oneplus Band endast säljas i Indien och prislappen hamnar på under 300 kronor. Vi håller tummarna att den även kommer till Europa och till oss i Sverige, men det återstår att se.

Tidigare artikelApple öppnar kontor i Göteborg
Nästa artikelBelkin släpper äntligen en snygg MagSafe-laddare

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn