Oneplus

OnePlus har nu gått ut med att dom kommer uppdatera vissa av sina modeller med fyra stora OS-uppdateringar, det finns dock ett men.

Allt fler mobiltillverkare lovat oftast bara några få år med större OS-uppdateringar, när en ny generation OS kommer så är det alltså upp till tillverkaren att ta beslutet om vilka av deras telefoner som ska få denna uppdatering.

OnePlus meddelar nu alltså att utvalda modeller som dom släpper från och med 2023 kommer att ingå i att få fyra stora OS-uppdateringar samt att fem års säkerhetsuppdateringar ingår. Men detta är alltså modeller som släpps från och med 2023 och inte tidigare modeller vilket känns lite av en förlust för dom som redan äger en OnePlus idag.

OnePlus har dessutom avslöjat att OxygenOS 13.1 är planerat att släppas under första halvan av 2023 där dom lagt fokus på bättre säkerhet, integritet samt funktioner inom digital hälsa.

Ska man jämföra dessa uppdateringar med till exempel Google så erbjuder dom tre års OS-uppdateringar och fem års säkerhetsuppdatering. Samsung ska erbjuda samma uppdateringar som OnePlus.

Tidigare artikelTest: MSI Clutch GM31 Lightweight
Nästa artikelNanoleaf drar 96 procent mindre energi

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn