OnePlus har bekräftat 120 Hz OLED-skärm

372

Precis som lovat så har OnePlus nu bekräftat en ny skärm på 120 Hz som är en ökning från 90, men vad mer än nytt med den nya skärmen?

En av nyheterna som många gillar med OnePlus 7 Pro var skärmen som fick sig ett rejält lyft och detta med bilduppdateringen på 90 Hz, det är inte många mobiltillverkare som har fokuserat på just bilduppdateringen på sina telefoner.

Nu har OnePlus visat ännu en uppdatering när det kommer till deras skärmar och på ett event som fokuserar på just skärmar i Shenzen har OnePlus nu visat upp en OLED-skärm som har bilduppdatering på 120 Hz och detta är garanterat något vi kommer se i OnePlus 8. Tillsammans med den nya skärmen kommer den att samarbeta med MEMC-krets som är något vi annars brukar se i våra tv-apparater som är en krets som ser till att det blir ett mer flyt genom att fylla ut bildrutorna mellan bildrutor.

OnePlus 120Hz Fluid display

Förutom att den nya OLED-skärmen har 120 Hz i bilduppdatering så hittar vi även ljusstyrka på 1000 nits samt stöd för HDR. Upplösningen på skärmen är QHD+ vilket blir samma som i OnePlus 7 Pro.

Exakt när vi får se OnePlus 8 vet vi inte men gissar på att väntan inte kommer bli särskild lång med tanke på att vi brukar få en OnePlus på våren och en på hösten.

Tidigare artikelSamsung Galaxy Z Flip kanske nästa vikbara telefon
Nästa artikelThe Surge 2 nästa expansion innehåller robotpirater

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn