OnePlus verkar inte vilja hålla sin nästa telefon 10T hemlig utan har nu visat upp telefonen samt bilder tagna med telefonen.

Att hålla nånting hemligt inom techindustrin är inte lätt och med största sannolikhet kommer nånting att läcka ut. Därför har OnePlus gjort det lätt för sig och nu visat upp hur OnePlus 10T kommer att se ut vilket inte kommer som någon större överraskning precis.

En tråkig nyheter med 10T är att OnePlus har valt att ta bort slidern på sidan som så många tyckte om, anledningen enligt chefdesignern Hope Liu så är det för att man behöver platsen på insidan av telefonen för bland annat större batteri, snabbare laddning samt bättre antennsignal. Om det är hela sanningen får vi nog aldrig veta men tråkigt är det.

OnePlus 10T

Utöver det så har kamerorna i OnePlus 10T fått sig ett lyft med sensor från Sony, närmare bestämt IMX766 på 50 megapixlar och har en storlek på 1/1,56″ med bland annat stöd för optisk och elektronisk bildstabilisering. Ultravidvinkelkameran är på 8MP och den tredje kameran är en makrokamera som får nöja sig med 2MP.

OnePlus 10T kommer att presenteras den 3 augusti med live event i New York.

OnePlus 10T OnePlus 10T

Tidigare artikelMortal Online 2 får sin största uppdatering hittills
Nästa artikelLogitech G presenterar Aurora-kollektionen

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn