Den populära microfilmsbloggen Vine når ny milstolpe efter android release.
Vine har växt till sig väldigt snabbt under sommaren, detta trots den stora Instagram uppdateringen som bjöd på 15 sekunders enkel inspelning.

I juni månad så låg användarantalet på cirka 13 miljoner. Nu, några månader senare så har Vine hela 40 miljoner registrerade användare. Det är inte svårt att lista ut vad som ligger bakom denna drastiska ökning, Android.

För er som missat denna tjänst så kan man säga att det är videons motsvarighet till Twitter. På Vine spelar du in filmer på upp till sex sekunder, dessa taggar man med hashtags för att sprida till andra som utnyttjar tjänsten. Innehållsmässigt så påminner det också om Twitter då det finns mycket rappakalja men en hel del guldkorn.
Appen kom först till iOS i början av 2013 för att sedan även lanseras till Android i början av sommaren.

Källa:
Ubergizmo

Tidigare artikelNyhet: SwiftKey Cloud är nu öppet för alla
Nästa artikelNyheter: Sony nytt från Gamescom

3 kommentarer

 1. Måste säga att detta var något av det mest uttömmande jag läst på någon tekniksida. Tack för det fina underarbetet som fick fram vad vine är för något, har bara hört snackas om det tidigare men efter det uttömmande svaret kan man sjunga reggie: red red vine coming to me e e
  Ber man en från plussen att hälsa på efter man diskuterat olika sajter borde det kanske sett bättre ut. Men jag kan säkert få bättre svar på Idg. se. eller mobil. se
  fd.svensson google +

  • Ursäkta den innehållsfattiga texten. Ibland blir man fartblind och ”antar” att läsarna hänger med på vad man skriver.
   Fördelen med TeknikHype.se är att vi lyssnar och tar till oss av vad läsarna skriver, så nu är inlägget uppdaterat.

   (Oftast när vi gör denna typen av inlägg brukar vi integrera länkar i texten till artiklar som förklarar tjänsten/produkten lite mer utförligt.
   Tack för din uppmärksamhet!

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn