HP har visat upp sin nya Spectre som även är den tunnaste i världen just nu, tyckte ni Macbook Air var tunn så är HP Spectre ett måste.

HP har presenterad sin senaste laptop Spectre som även blir den tunnaste laptopen hittills.

Macbook Air som är 13,1 mm på tunnaste delen, men Spectre är endast 10,4 mm tjock men en stilren design med ett skal i kolfiber och aluminium med färgdetaljer i koppar.

HP Spectre är helt klart en laptop med hög kvalitet såsom musplatta i glas, kolvgångjärn och skärmen skyddas med hjälp av Corning Gorilla Glass.

Hårdvarumässigt hittar vi en skärm på 13.3 tum i Full HD-upplösning tillsammans med Intel i5 eller i7-processor med upp till 8 GB ram och 512 GB PCIe-flash.

Eftersom denna laptop är såpass tunn så finns det inte många portar som klarar av detta och HP har därför utrustat den med tre stycken USB Type-C portar på baksidan varav två av dom har stöd för thunderbolt.

Batteriet är även de lite speciellt, hybridbatteri som HP kallar det är ett batteri med fyra olika celler där man placerat batteriet där det finns plats och allt detta för att bygga en så tunn som möjlig laptop.

Fastän HP lyckats göra HP Spectre såpass tunn och använda sig av bra kvalitets val så hamnar priset på från ca 14 990 kr och kommer kunna förhandsbeställas från och med 25 april.

Tidigare artikelNyhet: IKEA satsar på VR
Nästa artikelNyhet: Gears of War 4 har fått släppdatum

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn