Google har släppt uppdateringar för sin webbläsare Chrome till både Windows, Linux, iOS och Android.

Igår måndag kom alltså en uppdatering som för med sig olika sorters buggfixar och prestandaförbättringar till de olika plattformarna.
Till Chrome för iOS så kom även en ny funktion som låter användare se flera tidigare besökta hemsidor med hjälp av ett långtryck på bakåtknappen i webbläsaren. Det ska även gå att dela en hemsida via sms applikationen på iPhone nu. Under de kommande dagarna ska man även förbättra sök på Chrome för iOS så att man ska kunna söka direkt från adressfältet och även omdefiniera din sökning enklare. Vissa användare har rapporterat att iOS versionen av Chrome crashar efter uppdateringen men för de flesta verkar det fungera felfritt.

iphone-beforeafter-large

Till Chrome för Android så har man förbättrat scrollningen så att den ska reagera snabbare på olika hemsidor och prestandan ska enligt Google ha ökat med hela 25%.

Chrome för Windows och Linux fick inte en lika spännande uppdatering men en bugfix och säkerhets uppdatering är ju egentligen viktigare än ett par nya funktioner, speciellt när den täcker för inte mindre än tio olika säkerhetshål.

Källa: Google1, Google2, Google3

Tidigare artikelNyhet: Wii U får sin första systemuppdatering
Nästa artikelNyhet: CyanogenMod 10.1 till sju nya enheter

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn