Nu har vi fått ta del av en hel del smaskiga avslöjanden kring Xbox One.

Det är Moonlight Swami som har fått tag i sin konsoll tidigare, tydligen via en återförsäljares felande förhandsbokningssystem. Så nu har Swami hunnit pilla lite med konsollen och kan avslöja att vid uppstart så krävs det en 500 MB uppdatering annars funkar inte konsollen, mer eller mindre. Uppstartningstiden ifrån att man startar tills man kommer till startmenyn är ungefär 17 sekunder.

Xbox Live marknadsplatsen avslöjar ett par häftiga nedladdningsmöjligheter. Intressant nog så är storleken på NBA 2k14 (43 GB) medans Madden och FIFA (12 GB respektive 8 GB). Andra spel som är sedda är Forza 5 (31 GB), Dead Rising 3 (19 GB) och Call of Duty: Ghosts (39GB).

featuredchallenges-xb1-moonlightswami

Swami kan även bekräfta möjligheten att spela spelet medans det bara kommit till 50% i installationen. Även möjligheten att multitaska, ladda ner ett annat spel, kolla på TV och sen välja att komma tillbaka till spelet när det installerats klart.

Kinect säger han vara väldigt responsiv också, till och med så bra att hans kompis över Skype kunde styra konsollen. Det som får allvarlig kritik av Moonlight Swami är spelets inspelningsmöjligheter, Man kan välja att spela in 30 sekunder när man vill eller fem minuter åt gången, men kvaliten säger han bara vara ”okej”, inte alls lika bra som hans inspelningssystem han har hemma. Som synes i detta videoklipp.

Har du Xbox Live medlemskap så kommer du att få ihop med din Xbox One sex månaders Skype premium.

Lite dåliga nyheter då, det är att Swamis konsoll blev bannad. Detta efter att hans video på Youtube avslöjade uppackningen, ryktas om att Microsoft stängt av videon och även konsollen. Trots att det bevisats att han har köpt konsollen. Återstår att se huruvida han kan använda konsollen på release dagen.

Vidare kan vi även berätta att trots att Microsoft valt att använda sig av Blu-ray läsare så kommer inte Xbox One till skillnad ifrån PS4 kunna spela upp Blu-ray filmer, i alla fall inte till en början.
PlayStation 4 kommer stödja 3D Blu-ray uppspelning och även 3D spelande, efter 1.50 firmware uppdateringen och engångs aktiveringen, trots avsaknaden av 3D titlar. I maj berättade chefen för Xbox programmeringen Larry Hryb, även kallad Major Nelson, svagt bekräftande att det finns möjlighet för 3D och 4K stöd i Xbox One, men företaget har bekräftat till CNET att maskinen kommer skickas utan stöd för 3D Blu-ray uppspelningsmöjligheter. Men Microsoft har ju trots allt ändrat sig en gång innan, kanske så även med detta?

Källa: engadget

Tidigare artikelVideo : Microsoft visar upp Xbox One upplevelsen
Nästa artikelVideo: Diablo III på Playstation 4

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn