Playstation VR har nu fått ett pris samt vilken månad som detta tillbehör kommer att släppas, Sony har stora planer för PSVR.

Då kom äntligen dagen då Sony var beredda att prata lite mer om Playstation VR (PSVR) där vi nu både fått ett pris samt lanseringsmånad.

Priset hamnar på 399 euro men värt att notera är att det kommer krävas en Playstation Camera som inte följer med i paketet så har man inte det är det ytterligare en liten peng.

PSVR kommer att släppas under oktober månad och vid lanseringen så hoppas Sony kunna erbjuda upp emot 50 spel vid lansering men att över 160 spel är under utveckling just nu för PSVR där det i nuläget finns över 230 utvecklare som jobbar på spel till PSVR.

Men alla spel behöver inte vara anpassade då Sony kommer göra det möjligt att spela alla spelen samt se på filmer via PSVR via olika zoom-lägen men alltså ingen VR-upplevelse om dom inte är anpassade för det.

Ett av spelen som kommer ha stöd för PSVR vid lanseringen är Star Wars Battlefront från EA och DICE som nog kommer få många att bli nyfikna vid lanseringen.

Specifikation:

Display: OLED
Screen Size: 5.7″
Resolution: 1920 x RGB x 1080 (960 x RGB x 1080 per eye)
Refresh Rate: 120 Hz, 90 Hz
Sensors: 360 Degree Tracking / 9 LEDs
Field of view: Approximately 100 degrees
Latency: Less than 18ms

Tidigare artikelNyhet: Razer uppgraderar hårdvaran i Razer Blade
Nästa artikelRecension: Tom Clancy’s The Division

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn