Samsung Wallet finns nu tillgänglig i Google Play för vissa Galaxyenheter.

Samsung presenterade sin Samsung Wallet-applikation tidigare i år och tanken var att appen ska ta kraften från Apples’ Passbook till vissa Galaxyenheter.

För några månader sedan lanserades Samsung Wallet som beta, men i dag är appen tillgänglig i Google Play – men enbart för ett stort utbud av amerikanska kunder. Samsung Wallet är dessutom endast tillgänglig till vissa Galaxyenheter, vilket inkluderar Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy Note och Galaxy Note 2. Om du äger en av dessa enheter och har velat använda nåt liknande som Passbook och faktiskt kan testa Wallet nu, så bör du dock veta att appen för närvarande inte har godkänts av speciellt många.

När Samsung Wallet först tillkännagavs så sa Samsung att appen skulle stödjas av Walgreens, MLB, Expedia.com, Booking.com och Hotels.com.

Om du inte har en aning om varför du skulle använda Samsung Wallet, så är appen till för att hålla reda på alla dina biljetter, t.ex. till biofilmer eller boarding card, på ett och samma ställe och på sådant sätt lätt gå att komma åt.

Källa: ubergizmo.com

Tidigare artikelRykte: Asustillverkade Nexus 10 på gång
Nästa artikelNyhet: Saints Row ger ut den mest exklusiva box någonsin

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn