Razer visade upp sin nya gamingtablet på CES förra månaden och är i princip en fullfjädrad gamingdator med prestanda som klarar av de senaste spelen utan problem.

Och nu har Razer till slut berättat att förhandsbokningarna kommer att öppnas upp den första mars och leveranserna ska komma någon gång senare samma månad.

För er som inte är så insatta i vilka specifikationer Razer Edge har så kan vi berätta att den kommer med Windows 8, har en Intel core i5 processor klockad till 1,7 Ghz, 4 GB ram minne, en 64 GB stor SSD Hårddisk samt ett NVIDIA GT640M LE GPU grafikkort. Det kommer även en pro version med en i7 processor klockad till 1,9 Ghz, 8 GB ram och en 256 GB SSD hårddisk istället.

Själva surfplattan kommer att kosta från $999 dollar, ungefär 6500 kr med extra kostnad för gamepad kontrollen och en tangentbordsdocka som ska komma senare någon gång under året. 6500 kr är ett högt pris för en surfplatta men då ska man ha i åtanke att man får en fullfjädrad dator som klarar av alla vanliga program som du är van vid med din vanliga desktop dator.

Källa: Slashgear

 

Tidigare artikelNyhet: Wii mini når Sverige
Nästa artikelNyhet: EU börjar redan satsa på 5G

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn