NZXT har nu tillsammans med Razer tagit ännu ett nytt chassi som nog inte går att få mer stilrent än detta, S340 Special edition.

Det är inte första gången som NZXT och Razer tar fram ett chassi och ännu en gång så gör man det och denna gången får man till det riktigt snyggt och som vanligt med de gröna i fokus.

Mycket av funktionerna och utrymmena som S340 Special Edition erbjuder känner vi igen där vi bland annat kan hitta två SSD eller 2.5″ platser på ovanför nätaggregatet. På framsidan kan vi hitta USB-portar samt portar för hörlurar och mikrofon fast allting med en liten touch av den gröna färgen.

Inte helt oväntat så är det Razer loggan som tar plats på framsidan samt innanför chassit som man lätt ser genom plexiglaset på sidan. Chassit har filter både på undersidan och framsidan för att hålla borta så mycket damm som möjligt. Vill man fylla den med hårddiskar får man nöja sig med 3st 3.5″ platser samt 3st 2.5″ platser.

När det kommer till fläktar så ingår det två stycken 120mm fläktar som är placerade på baksidan samt på upptill men som man enkelt kan flytta eller byta ut vid behov.

Ett snyggt chassi som har de gröna i fokus och är man ett stort fan av Razer-produkter kommer man nog gilla detta minst lika mycket.

Tillgängligt fr.o.m Oktober för rekommenderat pris av 1 090kr.

Tidigare artikelTest: Fitbit Surge
Nästa artikelNyhet: Youtube Gaming har nu släppts

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn