Speltillbehören i Logitech’s nya G-serie bevisar att ”Science Wins”

Sortimentet för spelprodukter ifrån Logitech uppdateras och en ny serie vid namn Logitech G lanseras. Spelsortimentet består av sex nya uppdaterade möss- och tangentbordsfavoriter samt två helt nya headsets.

Produkterna i nya Logitech G präglas av forskning och vetenskap. Vi har låtit ingenjörer testa vetenskapliga teorier för att få fram de bästa speltillbehören. Med Logitech G fortsätter vi att tänja på gränserna för hastighet, precision, tillförlitlighet och intuition.  Allt detta för att möjliggöra för spelarna att prestera sitt allra bästa. ”When science wins – gamers win”, säger Ronnie Johansson, Nordenchef på Logitech.

Hållbarhet och komfort förbättras genom att Logitech adderar en fuktavvisande beläggning som motverkar att handen klibbar och fastnar vid musen. Mössen i nya Logitech G har även utrustats med ett torrt eller ett mjukt grepp för ökad komfort och kontroll. Vidare har de två tangentborden försetts med en dubbel UV-beläggning på tangenterna samt en fingeravtrycksresistent beläggning för ökad hållbarhet och livslängd.

Både Logitech G100 Optical Gaming Mouse och G400 Optical Gaming Mouse har utrustats med den exklusiva sensortekniken Delta Zero, som svarar mycket snabbt på handrörelser och därmed ger en noggrann styrning. Alla möss i Logitech G serien har fötter av polytetrafluoretylen (PTFE), som ger låg friktion och möjliggör snabbare rörelser med förbättrad noggrannhet.

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse
Logitech® G700s Rechargeable Gaming Mouse är en trådlös spelmus med samma rapporteringsfrekvens som en fast spelmus. Musen har en konsekvent rapporteringsfrekvens, oavsett om den överstiger 2,4 GHz trådlöst eller om den är ansluten via USB och är upp till åtta gånger snabbare än en vanlig USB-mus. Om spelandet fortsätter under en längre tid kan du nu ladda musen samtidigt som du växlar till sladd med en vanlig mikro-USB-kabel. Logitech G700s har en vattenavvisande ytskiktsbeläggning som hindrar handen från att klibba fast vid musen. Med Logitech Gaming Software (LGS) kan spelaren ställa in 13 programerbara knappar, som möjliggör allt från enkla funktioner till komplexa makron med flera olika knappkombinationer. Logitech G700s har ett rekommenderat försäljningspris på 995 SEK.

Logitech G500s Laser Gaming Mouse
För ökad precision och hastighet är Logitech® G500s Laser Gaming Mouse utrustad med laser för att ge bästa möjliga kontroll samt ett hypersnabbt rullningshjul med dual-mode. För en stadigare hand har G500s ett torrt grepp med vattenavvisande ytskiktsbeläggning, som hindrar handflatan från att klibba fast vid musen. Den har ställbar vikt med anpassningsbara extravikter på 27 gram som gör att spelaren kan anpassa känslan och kontrollen till önskad spelstil. Med G500s kan du växla från millimeterprecision 200 DPI till blixtsnabba manövrar upp till 8200 DPI med hjälp av två knappar inom räckhåll för pekfingret. Logitech G500s Laser Gaming Mouse har 10 LGS-programmerbara kontroller. Programvaran kan även användas för att omfördela spelkommandon eller flera makrokommandon. Logitech G500s Laser Gaming Mouse har ett rekommenderat försäljningspris på 695 SEK.

Logitech G400s Optical Gaming Mouse
Logitech® G400s Optical Gaming Mouse är framtagen speciellt för FPS-spel och innehåller sensortekniken Delta Zero, för noggrann markörstyrning. Den har ett mjukt grepp och en vattenavvisande ytskiktsbeläggning som hindrar handflatan från att klibba fast vid musen. Logitech G400s har primära mekaniska mikrobrytare med en uppskattad livslängd på 20 miljoner klick. Med hjälp av LGS kan spelaren programmera de åtta knapparna och växla mellan flera olika DPI- inställningar för snabb anpassning till skärmen. Detta möjliggör även skanning av spelplanen, 180 graders ”flick-shots” i 4000 DPI och att växla ner till 400 DPI för FPS med pixelprecision eller enhetsval i RTS-spel – allt detta bekvämt placerat över och under skrollhjulet. Dessutom har G400s utrustats med en resistent beläggning mot fingeravtryck som hindrar de primära knapparna från att blekas. Logitech G400s Optical Gaming Mouse har ett rekommenderat försäljningspris på 595 SEK.

Logitech G100s Optical Gaming Mouse
Logitech® G100s Optical Gaming Mouse är enkel att använda och speciellt utformad för RTS- och MOBA-spel. Den är utrustad med sensortekniken Delta Zero, för noggrann markörstyrning samt primära mekaniska mikrobrytare som ger den en uppskattad livslängd på 20 miljoner klick. Musen har en vattenavvisande ytskiktsbeläggning som hindrar handflatan från att klibba fast vid musen samt en resistent beläggning mot fingeravtryck som hindrar de primära knapparna från att blekas. Oavsett om du använder ett ”klogrepp” eller ett konventionellt grepp, med stora eller små händer, möjliggör musens utformning ett säkert grepp under långa spelsessioner. Logitech G100s Optical Gaming Mouse har ett rekommenderat försäljningspris på 399 SEK.
logitech-gaming-mouse

 

Logitech G19s Gaming Keyboard
Logitech® G19s Gaming Keyboard ger dig ett stabilt flöde av information, inklusive vital status, specifika applikationer för gaming och en anpassningsbar informationspanel. Allt detta i fullfärg på en integrerad, justerbar GamePanel LCD. Med anpassningsbara färger i bakgrundsbelysningen kan du välja mellan 16 miljoner nyanser och tillägna varje profil och profilläge i samma spel, en specifik färg. Tangentbordet är gjort av avancerade material för extra hållbarhet och komfort. En vattenavvisande beläggning på handledsstödet gör att händerna inte fastnar, medan det hållbara och dubbla UV-skyddet ger tangenterna extra lång livslängd. Med LGS kan du konfigurera de 12 programmerbara G-tangenterna med upp till 36 olika funktioner i tre olika lägen, med tre makron per tangent. Två stycken USB-portar låter dig överföra data till och från dina accessoarer – så som MP3-spelare och hårddiskar – samtidigt som batteridrivna enheter laddas. Tangentbordet innehåller också anti-ghosting på 26 tangenter så du kan utföra flera kommandon utan störningar eller ghosting. Logitech G19s Gaming Keyboard har ett rekommenderat försäljningspris på 1 999 SEK.

Logitech G510s Gaming Keyboard
Logitech® G510s Gaming Keyboard har 18 programmerbara G-tangenter, som med hjälp av LGS låter dig konfigurera upp till 54 olika funktioner i tre olika lägen, med tre makros per tangent. Utöver den skräddarskydda bakgrundbelysningen i färg har tangentbordet en bakgrundbelyst GamePanel™ LCD, som gör att du kan bli uppdaterad om spelstatus i realtid, systeminformation och kommunikationsdata från VoIP. Du kan även utveckla eller lägga till community- skapade applets för GamePanel. Logitech G510s har en vattenavvisande beläggning på armstöden så att dina händer inte fastnar, och en dubbel UV-beläggning på tangenterna för extra hållbarhet och livslängd. Logitech G510s Gaming Keyboard har ett rekommenderat försäljningspris på 1 199 SEK.

logitech2

Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset
Logitech® G430 Surround Sound Gaming Headset drivs av Dolby Headphone-teknik för en uppslukande 360-graders ljudkänsla.  Det ger dig fördelen att höra det som du inte kan se i spelet, allt från fotsteg till sirener. Med Dolby Headphone 7.1 Surround Sound hör du upp till sju diskreta kanaler av ljuddata plus en kanal för effekter med låg frekvens. Logitech G430 Headset har också tvättbara öronkåpor som ger en mjuk och bekväm passform för långa spelsessioner. När du vill bli hörd kan den bullerdämpande mikrofonen justeras så den endast plockar upp din röst. När mikrofonen inte används kan du enkelt fälla upp den så den inte är i vägen. Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset har ett rekommenderat försäljningspris på 799 SEK.

g430_480

Logitech G230 Stereo Gaming Headset
Logitech® G230 Stereo Gaming Headset levererar högkvalitativt stereoljud med hjälp av 40 mm neodymium drivers som håller spelaren fokuserad i FPS-, MMO- eller äventyrsspelet från start till slut. Eftersom maratonspelande leder till värme och svett är öronstyckena i det nya headsetet täckta med tvättbara performance sport-dukar för en komfortabel, mjuk känsla även efter timmar av användning. Med en flexibel, bullerdämpande och fällbar mikrofon fokuseras ljudet endast på din röst och eliminerar bakgrundljudet för bättre ljudkvalité. Ljudkontrollerna för volym och mute-funktion på mikrofonen nås lätt på anslutningskabeln. Logitech G230 Stereo Gaming Headset har ett rekommenderat försäljningspris på 599 SEK.

G230_RED_Flat_610x530

Tillgänglighet
Mössen i nya Logitech G finns tillgängliga i Sverige från och med april 2013. Tangentborden och headseten i nya Logitech G finns tillgängliga från maj 2013.

Källa: Logitech

Tidigare artikelNyhet: Nintendo skippar 18-årsgräns
Nästa artikelVideo: Battlefield 4 kommer med undervattens-krig

1 kommentar

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn