Google har nu visat upp en ny Chromecast som får en helt ny design samt fokus på ljud denna gången, många roliga och nyttiga funktioner denna gången.

Nya Chromecast får som ni ser en helt ny design och ser inte längre ut som en sticka utan får en rund design denna gången samt att det ska vara lätta att kunna placera nya chromecast långt ifrån tvn om det skulle behövas.. Första man nämnde var Wifi som förbättras rätt så stort och har nu stöd för 2,4 och 5.0 GHz för att kunna hantera högupplösta videos samt bli av med allt som heter buffra.

En av dom nya funktionerna i nya Chromecast är Fast Play som med hjälp av den nya chromecast-appen gör att appen gör allt innan man ens klickat på det, appen är helt enkelt ett steg före hela tiden och vill man se på en serie eller film börjar den ladda några minuter in i videon för att skippa att vänta på att de ska buffra.

chromecast-2015-1

Det kommer även släppas en Chromecast Audio som saknar HDMI men har ett 3.5mm uttag som gör att man kan göra vilka högtalare som helst hemma till smarta högtalare som blir allt vanligare idag. Redan nu har appar som Spotify och Google Music stöd för nya Chromecast audio och många fler kommer inom kort.

Nya Chromecast kommer finnas tillgängligt i färgerna Svart,gul samt röd och kommer att kosta ca 390kr i Sverige och kan köpas redan idag.

Källa: Store.google.com

chromecast-audio-1

Tidigare artikelNyhet: Google Nexus 6P
Nästa artikelNyhet: Google Pixel C

1 kommentar

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn