LG hade inte bara en ny telefon att visa upp på årets MWC utan även lite roliga tillbehör såsom 360-kamera, VR-headset och en robot?

I samband med att LG visade upp nya G5 på sin presskonferens så hade dom även lite tillbehör till dagens telefoner och prylar.

Till en början handlar det om sex olika tillbehör men ska komma fler under året. Samtliga tillbehör ska fungera ihop med LG:s Friend Manager app som ska styra och ställa.

Bland tillbehören hittar vi en 360-kamera vid namn 360CAM och ska inte helt oväntat filma i 360-grader för en VR-upplevelse. LG visade även upp sitt svar på VR-headset, 360VR som fungerar ihop med en G5.

Tone Platinum är ett annat tillbehör som är ett bluetooth-headset med stöd för aptX bluetooth som man tagit fram tillsammans med B&O. Men det roligaste tillbehöret och nog mest omtalade är deras Rolling Bot som är en liten robot som rullar runt i hemmet och kan ta bilder som ska fungera om en övervakningskamera för hemmet samt hålla husdjur sällskap eller underhålla barnen. Ett lite annorlunda koncept men helt klart intressant och något vi ser fram emot att få testa när det gäller hela LG Friends-serien.

Vilka fler tillbehör som LG planerar är inte känt i dagsläget men ska presenterat under året. Lanseringen av LG Friends är okänt men flera källor säger att april månad precis som telefonen är målet.

LG HiFi Plus LG CAM Plus LG 360VR LG 360 CAM

Tidigare artikelNyhet: LG visar upp G5
Nästa artikelNyhet: Så mycket kommer HTC Vive att kosta

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn