Den 24 oktober kommer Google hålla ett event. Men, det blir ingen ny hårdvara som lanseras. Eventet kommer handla mer om Google Play.

Det har varit många rykten om en Nexus 5, främst att den ska visas upp i ett event i slutet av oktober. Nu har Google själva gått ut med att de inte kommer visa upp någon hårdvara på eventet som hålls den 24 oktober. Det var Electronista som frågade Google om vi får se någon Nexus 5 under eventet. Då de svarade följande:

The October 24th event will not be a launch of a device or hardware, rather a mixer for consumer press to better acquaint themselves with Google Play.

Nu återstår frågan, ”När får vi se Nexus 5 och Android 4.4?”

Kan det vara så att Google skojar med oss? Kan det vara så att Nexus 5 och Android 4.4 smyger sig ut i något pressmeddelande? Kan det vara så att det blir ett event den 28 oktober också som det tidigare har pratats om?

Tiden får avgöra, men enligt Google så blir det ingen Nexus 5 den 24 oktober.

Tidigare artikelVideo: YouTube Music Award, lägg din röst
Nästa artikelRykte: HTC visar upp smartwatch nästa år

2 kommentarer

  1. Nu har jag tröttnat på att vänta på nexus 5 . Deras sätt att skapa spänning har irriterat stället
    att släppa en mobil så sent som i november är korkat tycker jag, de flesta har redan köpt årets mobiler eller ? Jag kör på en LG g2 den

    • Förutom den skara som kör endast Nexus så har de flesta nog gjort sitt köp som du säger. Vi får hoppas på att se mobilen i början av november i alla fall

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn