Det kommer inte bli några sjöstrider när man spelar multiplayer i Assassins Creed 4: Black Flag.

Trots att sjöstrider är nåt av det mest populära i Assassins Creed 3, så kommer det inte ingå i multiplayerläget för Assassins Creed 4.

Speldesigner Tom Brown för Ubisoft Annecy uttryckte att man måste ta hänsyn till att det tog ett mycket stort team i Singapore två och ett halvt år att fixa detta för singel player. I Black Flag kommer det vara ännu bättre, men då får man spela solo. De har tittat på det för multiplayer, och övervägt det, och tror att det skulle vara coolt och försökt genomföra det men av tekniska skäl är det omöjligt.

Brown sade även att konceptet med sjöslag i ett multiplayerläge dessutom går emot lite av idén för Assasins Creed online rent generellt. De ser det inte som ett coolt sätt att vara lönnmördare genom sjöstrider. Att spela multiplayer handlar mer om att spela i lag, eller ensam och vara bäst, och inte så mycket om att lotsa ett fartyg och skjuta med kanoner för att förstöra en motståndares fartyg.

Regissören Damien Kieken tillade att ett av de stora sakerna för ett sjöslag i singel player-läget är att simulera havet. Havet är en stor leksak. Där finns vågor, vågor så stora så de stoppar ens kanonkulor, och man måste spela med havet. Om detta ska vara bra i ett multiplayerläge så måste hela havet replikeras.

Källa: vg247.com

 

Tidigare artikelNyhet: Sony och Panasonic gör 300GB CD
Nästa artikelRykte: Fingeravtrycksläsare till iOS7

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn