Vi kan nu sammanställa några av dom nyheterna som vi nu vet kommer att visas upp på WWDC och vad vi även förväntar oss eller hoppas på i alla fall.

WWDC 2014 drar igång den 2:a juni kl.19.00 svensk tid och redan nu har vi fått en del av nyheterna som ska visas upp på eventet bekräftat.

Banderoller och annat och nu kommit upp där vi bland annat har fått bekräftat att iOS 8 kommer att visas upp och vi ska nog inte hoppas på en alldeles för stor designförändring utan istället koncentrera oss på nya funktioner.

Apple-iOS-8-wwdc

 

En annan nyhet som egentligen är ganska så bekräftad innan är OS X 10.10 som gått från att namnge dom efter katter till att gå till olika kända platser i Kalifornien. Nu har även här en banderoll kommit upp där vi ser ett tydligt X på bilden samt klippor från Yosemite-dalen, vad kan det betyda tro?

mac-os-x-yosemita

 

När det kommer till hårdvara så hoppas självklart väldigt många på att vi ska få se något och några tecken har kommit om bland annat nya iMacs. Det har även ryktats sedan ett tag tillbaka om Macbook Air med 12 tum retina skärm. Vi vet sedan tidigare att Apple inte brukar ge oss allt för mycket hårdvara på sina WWDC-mässor då de är mjukvara och utvecklare i fokus, men dom har även sagt att vi har en hel del nya produkter att se fram emot i år så mycket kan hända på årets WWDC.

Precis som vanligt är det svårt att veta vad Apple ska visa upp med nytt iOS och nytt Mac OS X kan vi nu säga är bekräftat, vad dessa innehåller återstår att se.

Missa inte alla senaste nyheterna från WWDC här på Teknikhype!

Bildkällor: 9to5mac

Tidigare artikelPodcast: Teknicast #63
Nästa artikelVideo: Första videon på ”nya” Unreal Tournament

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn