Gmail lägger till en knapp som gör det enkelt att avregistrera all oönskad e-post.

Google fixar så det blir enklare att hantera all spam som landar i inkorgen på Gmail. De lägger till en knapp för avregistrering direkt i sidhuvudet på e-postmeddelanden som Google känner av kan komma från marknadsförare.

IDG News Service rapporterar att Google meddelade den nya funktionen efter en händelse förra veckan, och att alternativet började rulla ut därefter. Genom att klicka på knappen leds man inte via marknadsförarens standardsida för avregistrering, utan i stället kommer Google skicka ett automatiskt mejl till marknadsföraren där de begär att de tar bort dig från framtida utskick.

Förändringen är en förbättring på något som Google började med redan 2009, vilket skulle erbjuda användarna att få fram en liknande knapp. Dock krävdes det att man som användare rapporterade in mejlet först som skräppost. Men nu kan det alltså fungera direkt, och om det fungerar som det ska så ska man som användare inte behöva leta i texten eller bläddra längst ner i mejlet för att hitta en länk för avregistrering.

Källa: theverge

Tidigare artikelVideo: Samsung Galaxy S5 läckt på film
Nästa artikelVideo: Lanseringstrailer av Castlevania: Lords of Shadow 2

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn