EA har avslutat sin presskonferens och visade upp oss det vi redan visste men bekräftade lite nya spel att se fram emot.

EA har även dom nu haft sin presskonferens på årets Gamescom och vi fick se spel vi redan vet om men lite mer ingame, men vi fick även ta del av några nyheter.

Ett helt nytt spel som Bioware jobbar på är Shadow Realms som ska vara ett mulitplayer-spel baserat på 4v1 i en mer modern värld. När Bioware menar 4 mot 1 så är det fyra ”goda” hjältar som slåss mot en ”Shadowlord” som är den onde.

Bioware förklarar:

”Fyra hjältar ställs mot en annan spelarkontrollerad fiende, en ond kraft vid namnet The Shadowlord, i dynamiska 4v1-uppdrag. Detta betyder att inga strider är den andra lik. Spelare kommer att kunna välja att spela antingen som, eller emot, The Shadowlord. Det övergripande narrativet kommer att släppas episodvis, vilket gör att berättelsen kommer att spelas ut över tid, som en TV-serie. Detta möjliggör för spelare att uppleva äventyren som en gemenskap.”

Än så länge så är spelet bara bekräftat till PC men några datum finns ännu inte förutom ”senare nästa år”.

 

The Sims 4 som släpps om bara några veckor fanns självklart också med och vi fick oss en närmare titt på vad man kommer kunna göra med sina Sims samt hur stor denna värld nu egentligen än. Redan nu kan man skapa sina sims som man enkelt sedan överför till spelet när det släpps den 2 september.

 

EA hade med sig lite Battlefield: Hardline också där vi för första gången fick se ingame av ett uppdrag i enspelarkampanjen. Det bekräftades även att de kommer finnas två nya spellägen Hotwire och Rescue. Hotwire är att man ska jaga tjuvarna med hjälp av fordon, Rescue går ut på att varje spelare bara har ett liv så det gäller att använda det på rätt sätt.

 

Dragon Age: Inquisition är ett spel som många ser fram emot, under presskonferensen fick vi ta del av en hel del ingame-action och det ser riktigt lovande ut. Dragon Age har stora förväntningar så det gäller att EA spelar korten rätt denna gången.

FIFA 15 som släpps 25 september fick även dom lite tid på presskonferensen. Denna gången la man en hel del fokus på målvakten och hur mycket tid man lagt ner på att göra dessa så bra och verklighetstrogna som möjligt.

EA visade som sagt upp mycket som vi redan vetat om och som vi ser fram emot, ett nytt spel från BioWare välkomnas extremt men frågan är bara om det kommer hålla måttet då man inte fick varken se eller höra allt för mycket om Shadow Realms.

Tidigare artikelNyhet: Nytt Silent Hill bekräftat på Gamescom
Nästa artikelNyhet: Nytt Might & Magic bekräftat

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn