EA och Nintendo har under en längre tid haft svårt att komma överens. Detta har resulterat i en hel del titlar som inte släppts till Wii U, men nu blir det allt värre.

EA har totalt släppt fyra titlar till Wii U, Madden 13, Mass Effect 3, Need For Speed Most Wanted och Fifa Soccer 13. EA:s nya grafikmotor Frostbite stödjer inte Wii U vilket resulterar i att deras framtida spel inte kommer fungera på Wii U. Men nu har även EA gått ut med att de inte jobbar med några spel till Wii U.
EA:s talesperson Jeff Brown sa följande:

We have no games in development for the Wii U currently

Hur detta kommer slå mot Nintendo är svårt att säga, men EA är en av världens största spelutvecklare och säljer omåttligt populära titlar som Fifa, Madden och NHL. De har också action spel som Battlefield och Mass Effect.

På Google+ och artikel kommentarer säger Nintendointresserade att EA borde bojkottas och/eller att EA tror sig bestämma över marknaden men att Nintendo inte behöver EA. Hur som helst så finns det en stor massa där ute som älskar spel som EA gör vilket kommer resultera i en prioritering till Nintendos nackdel.

Tidigare artikelRykte: Vit Nexus 4 och Android 4.3 den 10 juni?
Nästa artikelNyhet: Hangout får SMS-stöd

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn